ELAZIĞ / BASKİL - Şehit Tahsin Gerekli Ortaokulu

Tem

30 Haziran 2022'de LGS sonuçlarının açıklanmasının ardından yerleştirme başvuruları başladı.

Tem

5 Haziran 2022 tarihinde yapılan Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav (LGS) sonuçları açıklandı.

Eyl

Okulumuzun 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında ders giriş-çıkış saatleri belirlenmiştir.

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklama ile okulların durumuna açıklık getirildi.

May

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklama ile ortaokul öğrencilerinin 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı 2. dönem ders notlarına açıklık getirildi.

May

25 Nisan 2021 saat 10:00'da yapılması planlanan İlköğretim ve Ortaöğretim KurumlarıBursluluk Sınavı (İOKBS) Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklama ile ileri bir tarihe ertelendi.

Nis

26 Nisan 2021'de yapılan bakanlar kurulu sonrasında İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine ''Tam Kapanma Tedbirleri'' konulu genelge gönderdi. Bu genelde ile okullar 17 Mayıs 2021 tarihine kadar yüzyüze eğitime ara vermiştir.