ELAZIĞ / BASKİL - Şehit Tahsin Gerekli Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan tören ile kutlandı.

Mrt

Baskil İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Oktay KARAYIL ve İlçe Milli Eğitim şube müdürü sayın Orhan SEVEN okulumuzu ziyaret etti.

Mrt

Türk Eğitim-Sen yetkilileri okulumuzu ziyaret etti.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında yapılan komposizyon yarışmasında öğrencilerimiz dereceye girdi.

Mrt

Sosyal Bilgier dersi Sergimizin açılışını yaptık. Okulumuzda açılan sergi 1 hafta açık kalacak. Öğrenci, veli ve ziyaretçiler tarafından ziyaret edilebilecek.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Ock

Genç Yeryüzü Doktorları okulumuz öğrencilerine bot ve mont yardımında bulundu.

Ock

Okulumuzda 2021-2022 eğitim öğretim yılı 1. dönemini değerlendirmek amacıyla deneme sınavı yapıldı.

Ara

Baskil İlçe Jandarma Komutanlığı okulumuz öğrencileri için kitap desteğinde bulundu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda yapılan tören ile kutlandı.

Ekm

İlimiz Merkez Vali M. Lütfullah Bilgin İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri okulumuza kitap desteğinde bulundu. Kitaplar okulumuza teslim edildi.

Ekm

Eğitim Bir Sen Elazığ Başkanı İbrahim BAHŞİ ve sendika yetkilileri okulumuzu ziyaret ettiler.  Okul Müdürümüz Yavuz ÇİÇEK ve Müdür Yardımcımız Eyüp KORKMAZ'dan okulumuz hakkında detaylı bilgi  aldılar.

Eyl

Baskil İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Oktay KARAYIL ve ilçe milli eğitim çalışanları okulumuzu ziyaret etti.

Mrt

4 Mart 2021 tarihinde Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere havalanan askeri helikopter düşerek kaza kırıma uğramıştı. Elazığ 8. Kolordu Komutanı Korg. Osman Erbaş ve 10 askerimiz şehit olmuştu. Şehit askerlerimiz anısına okulumuzda fidan dikimi gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Etkinliği yapıldı.